SKAPET tipsar – Nordiskt Forum i Malmö

Hej alla bloggläsare!

Idag tipsar vi med glädje och feministisk pepp om konferensen Nordiskt forum i Malmö den 12-15 juni. Dessutom hålls en parallell Feministisk Festival under konferensdagarna. Hela festivalen är gratis om du är på plats innan kl.22!

Nordiskt forum arrangeras av organisationer ur den nordiska kvinnorörelsen i Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige:

[su_quote]Under konferensen möts kvinnorörelsens representanter, politiker, tjänstemän, forskare, aktivister, representanter från civilsamhället, näringsliv, myndigheter, allmänhet och andra aktörer för att ta pulsen på de jämställdhetspolitiska utmaningarna och formulera konkreta krav och strategier för att uppnå ett jämställt samhälle. Lösningen på världens problem har aldrig varit, och kan aldrig vara, att försämra livsvillkoren för kvinnor. Det kan däremot ökad jämställdhet och kvinnorörelsens perspektiv vara. Genom Nordiskt Forum Malmö 2014 kan vi tillsammans utveckla ett jämställt samhälle – i Norden, Europa och internationellt. Välkommen att formulera dina frågor, svar och lösningar under Nordiskt Forum Malmö 2014 – New Action on Women’s Rights![/su_quote]

Sugen på att bli volontär för Nordiskt Forum och uppleva konferensen backstage? Maila till conference@nf2014.org för att få veta mer!

 

Logga textkontur-rosa svart

Kommentera